Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten » Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten

Tarieven Trouwreportages

naamloos-0818

Als eerste gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Zo’n bijzondere dag, die al maanden van te voren gepland is en met zorg ingevuld door jullie tot in de kleinste details, moet natuurlijk vastgelegd worden!

Want de taart is straks op, de jurk hangt in de kast, en het enige wat overblijft zijn jullie mooie herinneringen aan die dag en de foto’s die alles vastgelegd hebben om weer op terug te kijken met een glimlach op jullie gezicht.
De verliefde blikken naar elkaar, je moeder die een traantje wegpinkt, mooie detail- en sfeerfoto’s van al het moois van jullie dag.

Ik leg dit heel graag voor jullie vast, met veel liefde en enthousiasme, op een onopvallende manier.
Het mooiste is dan ook dat ik er vanaf het begin af aan bij ben en zo een mooi compleet verhaal van jullie dag kan vastleggen.
Maar natuurlijk is deze keuze aan jullie.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit in mijn studio tussen in Deurningen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Jullie kunnen dan al jullie wensen kenbaar maken en dan kunnen we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Het volgende kan ik jullie aanbieden:

BASIC:

– 6 uur trouwfotografie (dekt meestal wel vanaf aankleden tot de groepsfoto’s na de borrel)
– uitgebreid intakegesprek in mijn studio
– de mooiste foto’s door mij geslecteerd en bewerkt in hoge resolutie op Usb.Dus geen nabestellingen.
– minimaal 300 foto’s
– 15×20 album met 12 pagina’s
– in de week na de bruiloft een beveiligde onlinegalerij met -/+ 15 foto’s om te delen met vrienden en familie (4wkn beschikbaar)

€ 1069

 

DE LUXE: Met luxe fotoalbum

6 uur trouwfotografie zoals bovenstaand met Luxe fotoalbum.
Gaan jullie voor dit pakket, dan is deze prijs inclusief korting op het album.*
Album met 40 pagina’s, 30×30 cm, extra dikke pagina’s en met Lay-flattechniek en met jullie namen erin ge-embost.

€ 1469

Uiteraard zijn er ook andere formaten te bestellen.Voorbeelden zijn te bezichtigen in mijn studio.

Vanaf 6 uur trouwfotografie elk uur extra 100  euro.

EXTRA BIJ TE BOEKEN: 

Een  videograaf die jullie mooiste momenten vastlegt en vertaald naar een geweldige videoclip van 5-6 minuten.
– professioneel gefilmd en bewerkt
– Full HD

Nu nog voor het speciale tarief van € 349 euro ! 

 

Willen jullie een kortere trouwreportage? Dan zijn er 2 kleinere pakketten mogelijk.Van bv alleen de trouwecermonie en het aansnijden van de taart. Of misschien willen jullie alleen de loveshoot op die dag?
Tarieven: 3 uur € 695 incl.+/- 150 foto’s in hoge resolutie
1 uur Loveshoot 310 euro incl.40 foto’s in hoge resolutie op Usb.

 

Boeken jullie de trouwreportage bij mij? Dan krijgen jullie korting op een Loveshoot! Heel fijn om alvast aan de camera te wennen, of om de foto’s te gebruiken voor de uitnodiging.

€ 95  inclusief 5 digitale bestanden. Duur: 30 minuten. Normale waarde 180 euro

 

Werkwijze:

Het is natuurlijk fijn om te weten wie jullie dag gaat fotograferen en daarom nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend gesprek in mijn studio in Deurningen zodat jullie mij ook als persoon leren kennen. Tenslotte loop ik wel de hele dag mee en het is fijn dat we elkaar dan al een keer ontmoet hebben. Ik ben dan ook van mening dat er wel een soort van klik moet zijn omdat het belangrijk is dat jullie je op je gemak voelen bij mij.Dit zie je dan ook weer terug aan de foto’s.

Tijdens het gesprek bespreken we jullie dag en zetten we een tijdlijn op hoe deze gaat lopen. Ik hoor graag jullie ideeën  en wat jullie voor ogen hebben en denk daar graag in mee.Fotolocaties bespreken we, waar ik er natuurlijk ook genoeg van weet, etc,alles komt voorbij zodat ik een zo goed mogelijk beeld krijg.

Na het gesprek krijgen jullie een offerte van mij waarin we alles besproken hebben.Mochten jullie hiermee akkoord gaan dan vraag ik een aanbetaling van 20% om de door ons besproken datum te reserveren in mijn agenda.
Vlak voor de bruiloft zullen we nog even telefonisch contact hebben, of misschien al eerder als daar behoeft naar is of als er wijzigingen zijn.Locaties bekijk ik niet op voorhand. Bij veel locaties ben ik al geweest, en door mijn jarenlange ervaring weet ik met één blik wat de mooiste plek(ken)is/zijn, of waar ik me op moet stellen.Dus dat komt helemaal goed!

Op de dag zelf:

Leg ik jullie vast hoe jullie zijn. Maak ik ook foto’s van gasten vaak zonder dat ze het door hebben.Heb ik een helicoperview en ben ik jullie extra paar ogen daar waar ik kan.
Natuurlijk vergeet ik de sfeer-detail en overzichts’sfoto’s ook niet.Mijn doel is om zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn, en als ik mijn voorgaande bruidsparen mag geloven gaat me dat goed af ;.)
Tijdens jullie fotoshoot begeleidt ik jullie stap voor stap.Zorg ik voor een ontspannen sfeer zodat het gewoon een mooi en relaxed moment is en even een fijn moment voor jullie alleen.

Na de bruiloft selecteer en bewerk ik de mooiste beelden en die zijn na 6 weken in jullie bezit in de hoogste resolutie op een Usb stick. Dus geen nabestellingen!
In de week na de bruiloft zal ik een beveiligde onlinegalerij aanmaken met +/- 15 foto’s van jullie dag om te delen met vrienden en familie.Deze galerij blijft 4 weken tot jullie beschikking.

 

Elk uur extra vanaf 6 uur trouwfotografie 99 euro
Reiskosten €0,35 c p/km vanaf 10 km vanaf 7561 RB
Prijswijzigingen voorbehouden
Pakketten (uren) gelden voor aan één gesloten uren
Boeken jullie mij dan heb ik automatisch het recht de foto’s te gebruiken voor promotie,wedstrijden,website, sociaal media etc. Indien dit niet gewenst is graag van te voren even doorgeven.


 

– Luxe linnen albums 30×30  in meerdere kleuren verkrijgbaar. 30 prachtige opgemaakte pagina’s met lay-flat techniek en dikke bladeren.Grotere maten op aanvraag.
– Inclusief gestanste namen op de kaft ! € 449

 

Ook andere albums te verkrijgen te bekijken in mijn studio, vanaf € 369

Optioneel:

– meerdere pagina’s mogelijk tot 80 pagina’s, €10.50 extra per twee pagina’s
– 2 ouderalbums  van 20×20 identiek aan het trouwalbum € 195
– luxe opbergdoos voor trouwalbum 30×30 € 60 excl.gestanste namen
– luxe opbergdoos voor ouderalbum 20×20  € 50 excl.gestanste namen

 

* betreft luxe linnen album van 30×30 cm in meerdere kleuren verkrijgbaar. 30 prachtige opgemaakte pagina’s met lay-flattechniek
Ter waarde van €449